Op verschillende websites houd ik de cijfers bij van het gebruik van social media in Nederland. Aan de hand van de meest recente cijfers (mei 2012) heb ik een overzichtje gemaakt. Doe er je voordeel mee!
social media

2 reacties

 1. renier says: 12 juni 2012 • 12:03:07

  Ha Eef,

  Digibeet als ik ben heb ik tot nu toe geprobeert mij verre van alles te houden wat jou, volgens deze site ,boeit. Maar leeftijd geld niet langer als excuus. Bij deze een kreet uit wanhoop en voor hulp. Het universum heeft mij vanochtend opgedragen bloggen een vast onderdeel van mijn leven te maken. Zoder erbij te vermelden hoe dat moet. Geruchten gaan dat het universum dit jou heeft onthuld. Wil jij mij aan het handje nemen, mij door de duisternid leiden? Er missschien een gezamelijk project van maken? Kan jij het gebruiken om jouw kennis en didactische vermogens richting digitaalbejaarden onder de aandacht te brengen en ik, als meubelboer, mijn akker tot bloei te krijgen……

  HELP!

 2. Eva Schouten says: 12 juni 2012 • 16:10:35

  Ha Renier,

  Wat leuk om via deze weg een berichtje te ontvangen! Wat goed dat je wilt beginnen met een blog en natuurlijk help ik je graag verder. Ik zal je even bellen!

  Groetjes, Eva

Je dient in te loggen om een reactie te plaatsen.